Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan maç sonu değerlendirmesinde bulundu. İnan, final paslarında başarılı olamadıklarını, bu yüzden de maçı kaybettiklerini vurguladı.

Galatasaray tek attı, yattı Galatasaray tek attı, yattı

İnan’dan Galatasaray Açıklaması

İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçından geldiğini ve yorgun olduğunu, bu yüzden daha fazla hücum oyuncusuyla önde oynamaya çalıştıklarını belirtti.

İnan’dan Gelecek Vurgusu

Maçın neredeyse tamamını yenik durumda oynamalarına rağmen mücadele ettiklerini için oyuncularını tebrik ettiğini belirten İnan, "Baskı yapıp mücadele ettiler, pozisyona girdiler. Bundan dolayı onları tebrik ediyorum, istediğimiz sonucu elde edemesek de gelecek adına benim için iyi bir şey." dedi.

‘‘Final Paslarından Başarılı Olamadık’’

Uzun zamandır kendi evinde yenilmediklerini hatırlatan İnan, "Bu bizi sarssa da oyuna tekrar döndük. Pozisyonlara girdik, goller kaçırdık, fazlasıyla korner kullandık, gol de bulabilirdik. Bütün maç bu senaryo ile devam etti. Biz skor alabilmek için puan ya da puanlar alabilmek için elimizde hücum olarak ne varsa doğru şekilde kullanmaya çalıştık. Hepsini sahaya sürdüğümüz anlarda birkaç kontrataktan birkaç pozisyon verdik. Buna rağmen final paslarında başarılı olamadık ve gol atamadık, bu yüzden maçı kaybettik." dedi.

İnan’dan Sezon Başı İtirafı

Sezon başında zorlandıklarını ifade eden İnan, "Beni futbolculuk dönemimden tanıyorsunuz. Gördüğüm şeyi net bir şekilde söylemeye çalışıyorum, zor zamanlardan geçtik. Finansal olarak zor durumdayız, başkanımız, yöneticilerimiz fazlasıyla mücadele ettiler. Çok emek harcadık ve bir şekilde bu takımı oluşturduk. İyi oyuncularımız olduğunu düşünüyorum. Gelişime çok açık oyuncu grubumuz var, oyun olarak istediğimi sahaya yansıtabiliyorum, takımla istediğim şekilde oynayabiliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA