Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcısı Osman Çelik, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar'ın katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Yetkisiz İlan Verenlere Kötü Haber: Rekor Ceza Geliyor! Yetkisiz İlan Verenlere Kötü Haber: Rekor Ceza Geliyor!

Gerçekleştirilen toplantıda, iş dünyasının yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

TOBB Yönetim Kurulu Toplantısı hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ‘‘ile getirdiğimiz tüm konulara her zaman olduğu gibi ilgi ve samimiyetle yaklaşan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimsek başta olmak üzere Bakan Yardımcımız Sayın Osman Çelik, Gelir İdaresi Başkanımız Sayın Bekir Bayrakdar ve Bankalar Birliği Başkanımız Sayın Alpaslan Çakar'a teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi