Ancak geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Turabi'nin adadan ayrılmasının ardından yaptığı duygusal paylaşım ise dikkat çekti.
Turbo Turabi olarak tanınan Turabi Çamkıran, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“İnsan vücuduna 6 saat uyku yeterlidir diyen boyu devrilesice hariç herkese günaydın!
Kusura bakmayın sevenlerim, kardeşlerim, abilerim, ablalarım, nenelerim ve dedelerim. Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size ELVEDA diyorum! Kabul ediyor musunuz?
Bana bu efsane sezonda yer veren ağabeyim Acun Ilıcalı'ya, arkada görünmeyen ama karınca gibi çalışan Acun Medya ekibine, sağlığımızla kendi evlatlarının sağlığı gibi ilgilenen doktorlarımıza ve sağlık ekibine, Survivor izleyicilerimize, yorum masasındaki yorumcularımıza, sosyal medya sayfalarının yöneticilerine canı gönülden teşekkür ederim. Böyle dev bir kadronun parçası olmak benim için bir onurdur. Tüm yarışmacı kardeşlerime canı gönülden başarılar diliyorum. Hepsi şampiyonluğu ve en önemlisi bu çektikleri zorluklardan dolayı saygıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Kazasız, belasız ve sakatlıksız güzel bir sezon diliyorum hepsine.
Allah'a emanet olun!”