Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bir projesini daha hayata geçirdi. Şehitkamil’de yaşayan kadınların ve gençlerin meslek öğrenmelerini amaçlayan İnternet Evi projesi ile aynı zamanda aile ekonomisine de katkı sağlaması amaçlanıyor.

Gaziantep'te Bu Yıl Teslim Edilecek Konut Sayısı Belli Oldu! Gaziantep'te Bu Yıl Teslim Edilecek Konut Sayısı Belli Oldu!

6 Modülde Eğitim Veriliyor

İlk İnternet Evi, Pirsultan Sosyal Tesisi’nde açıldı. Halk Eğitim Merkezi  onaylı İnternet Evi’nde uzmanlar tarafından Bilgisayar İşletmenliği alanında eğitimler veriliyor. Bilgisayara giriş, bilinçlendirme eğitimi, internet güvenliği, word, powerpaint ve excel olmak üzere 6 modülde 163 saat süren eğitimler, 2 ay 2 hafta sürecek.

Kursiyerlere Sertifika Verilecek

Haftanın 5 günü günlük 3 saat süren eğitimlerin sonunda kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek. Sertifika alan katılımcılar meslek sahibi olurken aynı zamanda iş hayatına atılarak aile ekonomisine katkı sağlayacak.

Şehitkamil1 (1)-4

Umut Yılmaz’a Teşekkür

Düzenlenen kurstan duyduğu memnuniyeti dile getiren kursiyerler, İnternet Evi’nin çok büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Hem çağa ayak uydurmak hem de meslek sahibi olmak için büyük bir fırsat yakaladıklarını ifade eden katılımcılar, Başkan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ