Şehitkamil Belediyesi, kadınların spor yapma alışkanlığını kazanması, sağlıklı ve zinde kalabilmeleri adına esnek çalışma ve kalifiye eğitmenlerle programlar oluşturuyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden seanslarla kadınlar, pilates, zumba, step - aerobik ve fitness eğitimleri görüyor.

“Kalifiye Eğitmelerden Çok Memnunuz”

Çalışan kadınlara yönelik yapılan seanslardan ve spor eğitimlerinden memnun olduğunu söyleyen Sibel Bayıl Oğuzkan, “Biz çalışan kadınlar olarak akşam saatlerinde bizlere sunulan seanslardan ve kalifiye eğitmelerden çok memnunuz. Bundan dolayı şehrim ve kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na Çok Teşekkür Ediyorum”

Çalışan kadınların, esnek saat uygulamasıyla spor yapmasına imkan sunduğu için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden Yıldız isimli kadın ise, “Yaklaşık 2 aydır Batıkent Spor Merkezine geliyorum. Gaziantep bir gastronomi şehri olduğu için burada zayıf kalmak zor geliyor. Bu yüzden hep spor yapmak zorunda kalıyoruz. Sporun adresi de Batıkent Spor Merkezi’dir. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizlere bu imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.