Fenerbahçe ve Galatasaray, Trabzonspor’un forveti Simon Banza’yı gündemine aldı. Her iki kulübün de golcü oyuncuya ilgi gösterdiği öne sürüldü.
Devler Peşinde
Bordo-mavili ekipte kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki golcüye Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgi gösterdiği ifade edildi. Portekiz basınında yer alan O Jogo kaynaklı haberde, “Galatasaray ve Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor.” ifadeleri kullanıldı.
25 Milyon Euro Detayı
Haberde, Trabzonspor’un Banza için Braga’ya 25 milyon euro ödeme ihtimalinin oldukça düşük olduğuna dikkat çekilirken, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın transfer görüşmelerinde daha avantajlı olabileceği belirtildi.
Banza ve Roberto Dikkat Çekiyor
Braga’dan kiralanan diğer isimlerden Roberto Fernandez için de benzer yorumlar yapıldı. Haberde, “Braga açısından fazla gol atılan bir yıl olmadı ancak kiralık gönderilen oyunculardan gelen sinyaller önemli. Banza Trabzonspor’da, Roberto Fernandez ise Espanyol’da performanslarıyla öne çıkıyor.” denildi.
Etkileyici Performans
Simon Banza, bu sezon Trabzonspor formasıyla sahaya çıktığı 30 maçta 20 gol atıp 5 asist üreterek dikkat çekici bir performansa imza attı.