Gaziantep’te bir grup tarafından 1. Gaziantep Onur Haftası programları adı altında 23-24-25-26 Haziran 2022 tarihlerinde yürüyüş yapılacağının duyurulmasına tepkiler devam ediyor. Daha önce Gaziantep Valisi Davut Gül 'ün "Gaziantep'te sapkın yürüyüşe izin verilmeyecek" açıklamasında bulunmuştu. Vali Gül'ün açıklamalarına bir çok STK'dan destek gelmişti. Gaziantep Valisi Davut Gül'e bir destekte Büyük Birlik Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanlığından geldi.

Büyük Birlik Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Ercan Aslan ve Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir, Gazetemize gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında açıklama yaparak Vali Gül'ün açıklamalarını takdir ettiklerini ifade ettiler.

Büyük Birlik Partisi ve Alperen Gençlik olarak her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu topraklar üzerinde hiçbir sapkın düşüncenin meşru gösterilmesine, bunun yürüyüş yaparak sokaklarımızı kirletilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bizler Şehitkamil'in, Şahinbey'in torunları ve Muhsin Başkanın dava arkadaşları olarak yürüyüşe engel olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi Türk'üm diyen her şehir her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri kahramanlık misali olarak alabilirler.. Fransızlarla Kahramanca çarpışıp 6317 şehit verip bir karış toprağını vermeyen, kutsalını çiğnetmeyen Gazi şehrin kahraman evlatlarının bu hayasız onursuz yürüyüşe izin vermeyeceğini de biliyoruz. Bizi tanımayanlar emperyal kan emici Fransızlara sorsunlar.
Bu konu da s
Sayın Valimiz Davut Gül Bey'in de açıklamaları için taktir ve teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi