Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep TOBB Fen Lisesi Müdürü Mehmet Şimşek’i ve YKS’de dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Gaziantep TOBB Fen Lisesi Müdürü Mehmet Şimşek ve YKS’de dereceye giren öğrenciler, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım’ı ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada, “Gaziantep TOBB Fen Lisesi Müdürü Mehmet Şimşek ve YKS’de dereceye giren gençlerimiz Odamızı ziyaret ederek üniversite tercihleri ve gelecek planları hakkında Başkanımız Tuncay Yıldırım ile görüş alışverişinde bulundu. GTO ailesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olacağız” denildi.

“Yolları Açık Olsun”

GTO Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım ise, gençlerle bir araya gelerek, “Ülkemizin aydınlık geleceğiyle bir araya geldik. Onları gördükçe umudum artıyor, heyecan duyuyorum. Allah hepsinin yolunu, bahtını açık etsin. Verdikleri her karar, yaptıkları her tercih başarılarla dolu bir geleceğe anahtar olsun. Biz her zaman yanınızdayız” sözlerini kullandı. (TÜLAY KARA)

Editör: Haber Merkezi