Gaziantep Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Çağlayan Erdal ve yönetim kurulu üyelerinden, Mehmet Öztürk, Elif Çağlar, Revan Mülayim, Harun Karaoğlu ve Bengü Aslanpay, Gazete 27 Ortaklarından Aslı Emektar'ı ziyaret ederek meclisin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Gaziantep Kent Konseyi 6. Dönem Engelli Meclisi, ‘Engel nedir, Engellilik durumları nelerdir?’ sorularına cevap olarak, ziyade pozitif ayrımcılık ilkesi doğrultusunda özel gereksinimli bireylerimizin hayatlarını idame ettirebilmeleri için gerekli olan şeyler nelerdir bunları tespit etmeye çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

Asli Emektara Zi̇yaret (1)

Gaziantep Türkmen mi? Gaziantep Türkmen mi?

Çağlayan Erdal başkanlığındaki Gaziantep Kent Konseyi 6. Dönem Engelli Meclisi, çok sayıda Engelli derneğine ziyarette bulunmaya devam ederek temel sorun ihtiyaçlarını dille getirdi.

Paydaş kurumlara ziyaretler gerçekleştiren Meclis, neler yapılabileceği hakkında görüş alış verişinde bulundu. Meclis üyeleri, hem sosyal sorumluluk hem de toplumsal düzen için engelli bireyleri ötekileştirmeden, onlarında topluma uyum sağlayabileceği alanlar oluşturan çalışmalara imza atıyor.

Asli Emektara Zi̇yaret (3)

Gaziantep Kent Konseyi 6. Dönem Engelli Meclisi Başkanı Çağlayan Erdal, "Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak bugün Aslı Aslan Emektar hanımı ziyaret ediyoruz. Burada kaleme alınması gereken en önemli detay basın desteğidir. Bizler ne kadar başarılı işlerde yapsak, basın aracılığıyla haberleştirilmeden duyulması pekte mümkün değildir. Sonuçta sevgi paylaşarak çoğalır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi