Evet bizdense ne yaptığının bir önemi yok,nasıl yani demeyin bazı kişiler sevdikleri yada benimsedikleri ,yada bir şekilde çıkar ilişkileri olan insanların yaptıklarını hoş görüyor içinden yanlış olduğunu düşünsede, yandaşlarına toz kondurmuyor .
Hal böyleyken bazılarının boyuna, posuna bazılarının kara kaşına gözüne hayran olduğu bazı kimseler işte tamda ona sempati duyan kitleler ona destek çıktığı için tabiri caiz ise at koşturuyor.
Sonuç!!!!
İşte orası çok önemli lakin sonuca herkes birden katlanıyor, sempati duyan ,duymayan ,yanlışını görüp haykıran dahi o sonuca katlanmak zorunda bu korkunç bir durum.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derlerdi aslında o şöyle bence doğruyu görüp söyleme cesareti bulanı dokuz düvelden kovarlar,çünkü bazılarının işine gelmez doğrular helede ulu orta yerde söylenmesi dimi ya!!!!
Aslında sanayisi ile ön plana çıkması gereken ama bazı iş bilmez ler tarafından sadece yeme içme üzerine öne çıkartılan bir kentte yaşıyoruz, işimiz gücümüz baklava ,kebab yada her neyse ver gazı!!!!!
Kaç bin yıllık kadim bir geçmişi olan gerek ermeni,gerekse Yahudi toplumlarının tarihte büyük rol oynadığı üzerine yüzlerce kitabın yapılabileceği Muhteşem şehir Gaziantep şimdilerde adını dünyaya aslında hemen her yerde tüketilen birkaç yemek ve tatlı çeşidi ile alakalandiriliyor ,bu şehre yapılabilecek en büyük ayıp. İsteyen lokantasıni açsın, tatlısını satsın ama kimse Gaziantep şehrini sadece gastronomi kıskacında tutmasın biz herseyden önce bir sanayii şehriyiz, girişimci ruhumuzla Türkiye nin lokomotiflerinden biriyiz.
Bu özelliğimizin ön plana tekrar çıkarılmasını temenni ediyorum.
Gazı Mustafa Kemal Gaziantep şehrine kütüğünü taşırken bir bildiği vardı diye düşünüyorum.
Tüm Gaziantep li hemşehrilerimize selamlarımı sevgilerimi sunarım Gaziantep te yaşamak başka bir şey fakat Gaziantep li olmak başka bir şeydir.