İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanmasının ardından, AK Partili Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya üzerinden muhaliflere tepki gösterdi.
Varank'tan Sert Mesaj
Mustafa Varank, İmamoğlu'nun tutuklanması sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Siz bile bu 3. sınıf kasaba müteahhitinden daha iyisine layıksınız" ifadesini kullandı. Varank, paylaşımlarında şunları söyledi:
"Sevgili Muhalifler, Ekrem İmamoğlu, 2017'de aldığı evin önündeki villaları İBB'den milyarlarca lira ihale verdiği arkadaşına satın aldırıp, seçim öncesi yok pahasına açıktan zimmetine geçiren. Seçim sonrası, mülkünün önü bir daha kapanmasın, değeri düşmesin diye evinin önündeki şahıs arsasını 156 milyon liraya İBB kasasından kamulaştıran. Pervasız bir hırsızdır. Emin olun, siz bile bu 3. sınıf kasaba müteahhitinden daha iyisine layıksınız"