Nizip Belediyesi  Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pide ve ekmeklerin hijyenik koşullarda üretilmesi için zabıta ekipleri, iftar ve sahur öncesi fırınlarda denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, gramaj, hijyen ve fiyat kontrolü yaparak vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlıyor.

Park ve Bahçelerden Yeşil Dokunuşlar Yapıldı

Ramazan'da vatandaşların dinlenme ve vakit geçirme alanları olan park ve bahçelerde de çalışmalar yoğunlaştı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve çimleme çalışmaları yaparak, vatandaşların Ramazan akşamlarını keyifli geçirmelerini hedefliyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yol açma, bakım, onarım ve kilit taşı döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayında da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için çalışan ekipler, altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

HKÜ’de 3. İlham Veren Kadınlar Buluşması HKÜ’de 3. İlham Veren Kadınlar Buluşması

Nizip Belediyesi483101747 1348519529623470 7268995547230349532 N

Temizlik İşlerinden Kesintisiz Hizmet Sağlanıyor

Ramazan ayında temizlik hizmetlerine ayrı bir önem veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir Nizip için 7/24 görev başında.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Ramazan ayında özveriyle çalışan tüm belediye personeline teşekkür ederek, vatandaşların huzur ve mutluluğu için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ