Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın talimatıyla, ilçenin 5 farklı bölgesinde iftar çadırları kuruldu. Ramazan ayı boyunca Gaziantep halkına hizmet verecek çadırlara ilk 4 günde binlerce kişiyi ağırladı. Başkan Yılmaz, Ramazan ayında hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmesini istemediklerini söyledi.

"Haydi Sofraya" Gazianteplilerin Gözdesi Oldu! "Haydi Sofraya" Gazianteplilerin Gözdesi Oldu!

Yılmaz, 5 farklı bölgede iftar çadırı kurduklarını belirterek, Günler öncesinden başlayan hazırlıklarımızla “Kuzeyşehir 186 Nolu Taziye Evi, Belkız Mahallesi’nde Biruni Sosyal Tesisi, Umut Mahallesi’nde 170 Nolu Taziye Evi yanı, Karşıyaka’da 190 Nolu Taziye Evi yanı ve Üniversite Kent Lokantası’nda her akşam orucunu açmak isteyen vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunuyoruz” dedi.

Şehitkamil Iftar4

Birlik Ve Beraberliğe En Çok Bugünlerde İhtiyaç Var

Şehitkamil’de Ramazan ayında da halkın yanında olacaklarını belirten Yılmaz, “Birlik ve beraberliğe en çok bugünlerde ihtiyaç var. Maalesef sosyal ve ekonomik olarak zorlu bir dönemin içerisindeyiz. Beraber atlatacağımıza da yürekten inanıyorum. Halkımızla sürekli dayanışma içerisinde olarak, güzel günlere doğru yol alacağız” diye konuştu.

Şehitkamil Iftar3

Kaynak: HABER MERKEZİ