18 Ağustos 2024'te yapılan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. dönem sınavının ardından, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanacak soru ve cevap anahtarları büyük bir merakla bekleniyor. Sınavın bitmesiyle birlikte adaylar, sorulara ve doğru cevap anahtarlarına ne zaman erişebileceklerini sorgulamaktadır.

TUS Soru ve Cevap Anahtarları Ne Zaman Yayınlanacak?

ÖSYM, bugün tamamlanan 2024 TUS 2'nci dönem sınavının soru ve cevaplarını henüz açıklamadı. Adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden soru ve cevapları belirlenen tarihler arasında görüntüleyebilecek.

Tus 1

Depremzede öğrenciler "Benim Hikayem Projesi" kapsamında kamerayla tanıştı Depremzede öğrenciler "Benim Hikayem Projesi" kapsamında kamerayla tanıştı

Sorulara ve Cevaplara Nasıl Bakılır?

Sınavda yer alan adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularına 10 gün süresince erişim sağlayabilecekler. Bu süre zarfında adaylar, sınav performanslarını değerlendirme fırsatı bulacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ