İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'yi henüz altı yaşında imam nikahıyla evlendirdiği ve çocuğun her gün cinsel istismara uğradığının ortaya çıkmasının ardından yeni bilgilere ulaşıldı. 

Bu olayı duyduktan sonra adeta kanım dondu. 6 yaşındaki bir çocuk dedim... 6 yaşında...

Nasıl olabilir? Hala aklım almıyor. 6 yaşındaki bir çocuk nasıl olur da evlendirilir. Ağzıma bir ton dolusu küfür geliyor ancak küfür etmek ne bana ne de basın ahlakına yakışır. Koca bir LANET OLSUN diyebiliyorum sadece. 

Henüz çocuk yaşta nasıl olurda evlendirilir. Çocuk istismarına bir son verilmesi gerek. 6 yaşında henüz hayatın ne olduğunu bilmeyen birisinin evlendirilmesi dine nasıl uygun olabilir? Dinen evlilik şartlarından birisi Tarafların irade beyanıdır. 6 yaşındaki bir çocuğun irade beyanı olabilir mi? 

Bu kendini bilmez, dinden bir haber insanların her şeyi din kisvesi altında yapmaları bir itikat sahibi Müslüman olarak benim çok zoruma gidiyor. 

Din kisvesi altında yaptıkları sapıklıkları, ahlaksız düşünceleri, pedofoli hastalıklarını mazur görmeye çalışan bu kenef akıllılardan gerçekten bıktım. 

Çocuk istismarına neden olan her şeye bir kez daha lanet olsun...